Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ !...


Την ώρα που και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό οργανώνονται και εξελίσσονται διάφορες φιέστες και πανηγύρια, χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, συνεχίζοντας την ...περήφανη και ...αξιοπρεπή διαπραγμάτευση, ξεβρακώνεται όλο και περισσότερο στους δανειστές, υποχωρώντας και υποβάλλοντας αλλεπάλληλες λίστες με μέτρα.

Τα ποσά που υπόσχονται να εισπράξουν από τα μέτρα ανέβηκαν, από τα 6,1 δισ. €, στα 7,2 δισ. €, πήγαν στα 8,5 δισ και τώρα, πάνε στα 10 δισ. € !

Τύφλα νάχουν τα πακέτα των μνημονιακών κυβερνήσεων, που οι τσιπροκαμμένοι κατακεραύνωναν και κατακεραυνώνουν !

Οι "σκληροί διαπραγματευτές", όχι μόνο έχουν ξεσκιστεί στις κωλοτούμπες, συμμορφούμενοι στις απαιτήσεις και τις προσταγές των δανειστών, αλλά, πλέον, ετοιμάζονται, για μεγαλύτερες και πιο επώδυνες ...ασκήσεις.

Πλησιάζοντας η ώρα μηδέν και με τους κομπογιαννίτες ένοικους του Μαξίμου να βρίσκονται στο χείλος του βόθρου, οι άτεγκτοι "εταίροι" έστειλαν το τελεσίγραφο, θέτοντας θέμα αντικατάστασης των έκτακτων μέτρων, που περιλαμβάνουν οι λίστες Βαρουφάκη από μόνιμα, που δεν θα φέρουν έσοδα εφ΄ άπαξ, αλλά επαναλαμβανόμενα !

Έτσι, οι ...υπερήφανοι και ...αξιοπρεπείς διαπραγματευτές μας, εντελώς ...αυτόβουλα και ...αυτόνομα, σκίζονται, πλέον, για να φτιάξουν, μέσα στις λίγες επόμενες ημέρες, νέα λίστα με, καθαρά, εισπρακτικά μέτρα, επαναλαμβανόμενων εσόδων, που θα ενσωματωθούν στα μέχρι τώρα υποβληθέντα και θα εγγυώνται απόδοση 10 δισεκατομμυρίων Ευρώ !!!

Πως τόπε ο Βαρουφάκης χθες ; "Θ΄ αναλάβουμε το πολιτικό κόστος του συμβιβασμού !...". Και συμπλήρωσε : "Θα κάνουμε τους απαραίτητους συμβιβασμούς, αλλά δεν θα υποχωρήσουμε άτακτα...". 

Ξέρουμε-ξέρουμε : Θα υποχωρήσουν, του κερατά, φωνάζοντας "νικήσαμε" !

Ε, ρε γλέντια και φιέστες που έχουμε να δούμε, προσεχώς !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: