Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !...


Απ΄ ό,τι φαίνεται η «χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας» δεν έχει, μόνο, τους πολιτικούς που της αξίζουν, αλλά και τους «τρομοκράτες» που της πρέπουν ! Πως θα μπορούσε νάναι διαφορετικά ;
 
Ο συναγωνισμός στην προχειρότητα, την ανικανότητα και τη γελοιότητα πάει σύννεφο και η, όποια, απόπειρα, ανάδειξης του …νικητή φαντάζει δυσκολότατο εγχείρημα…
 
Τα των πολιτικών έχουν πολυγραφεί κι είναι πασίγνωστα, ενώ τα των «τρομοκρατών» έρχονται κατά δόσεις και αποκαλύπτουν μιαν άλλη ομάδα, εξ ίσου, ρεζίληδων.
 
Μια ρουκέτα αποφάσισαν να ρίξουν οι …θερμόαιμοι «επαναστάτες» κι ένα χρόνο, τώρα, δεν μπορούν να τα καταφέρουν ! Την πρώτη φορά, πέρσι το Γενάρη, στη Συγγρού δεν μπόρεσαν να την πυροδοτήσουν, ενώ τη δεύτερη φορά απέτυχαν πάλι να «διώξουν» τη μία κι έριξαν την …αναπληρωματική !
 
Αυτοί την έριξαν, όμως, κι αυτοί την είδαν. Κανείς άλλος ! Χρειάστηκε, ένα μήνα μετά, να βγάλουν προκήρυξη, να περιγράψουν το «κατόρθωμά» τους και να καλέσουν την Αστυνομία και τα ΜΜΕ να ψάξουν να …βρουν τη ρουκέτα τους !!!
 
«…Και η πρώτη απόπειρα εκτόξευσης ρουκέτας κατά των γραφείων της Mercedes απέτυχε και πάλι λόγω αστοχίας υλικού, όμως αυτή τη φορά επιστρατεύθηκε και η δεύτερη ρουκέτα που φέραμε μαζί μας και η οποία τελικά πυροδοτήθηκε κανονικά και διέγραψε την προσχεδιασμένη διαδρομή…», γράφουν οι φωστήρες της …επανάστασης, στην προκήρυξή τους.
 
Που πήγε, όμως, η ρουκέτα τους, που «…διέγραψε την προσχεδιασμένη διαδρομή…» ;
 
Το σκηνικό της γελοιότητας συμπληρώθηκε, με δηλώσεις ανθρώπων της εταιρείας-στόχου, (Mercedes), «…εμείς δεν καταλάβαμε καμιά επίθεση με ρουκέτα !...», καθώς και με την ανακάλυψη, από τους αστυνομικούς, μιας γούρνας μακριά από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, κοντά όμως σε κατοικίες ! Εκτός από γελοίοι, δηλαδή, είναι και επικίνδυνοι, για τους πολίτες !!!
 
Η, περιβόητη, ρουκέτα «…διαγράφοντας την προσχεδιασμένη διαδρομή…», κατέπεσε σε χωράφι το οποίο περιβάλλεται από σπίτια, ευτυχώς, όμως, χωρίς να προκαλέσει τον τραυματισμό κανενός.
 
Ο κρατήρας που δημιουργήθηκε από την ρίψη της ρουκέτας, εντοπίστηκε χθες βράδυ από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και τη Μονάδα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσαν στην περιοχή μόλις έλαβαν γνώση της προκήρυξης. Ύστερα από πολύωρες έρευνες, εντοπίστηκαν υπολείμματα της ρουκέτας, η οποία - όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής - εξερράγη κοντά στα σπίτια τους κάποιο βράδυ μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του περασμένου Ιανουαρίου και είχε τρομοκρατήσει τους κατοίκους εξαιτίας του θορύβου που έκανε.
 
Πολλοί κάτοικοι ανέφεραν πως θεώρησαν ότι επρόκειτο για σεισμό, είδαν χώματα ριγμένα στις βεράντες τους την επόμενη μέρα αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει περί τίνος επρόκειτο. Κάποιοι από τους κατοίκους που βγήκαν έξω απο τα σπίτια τους φοβισμένοι απο τον εκκωφαντικό ήχο της έκρηξης, κάλεσαν την αστυνομία, όπως ανέφεραν οι ίδιοι, χωρίς όμως κανείς να βρει τον κρατήρα ή να καταλάβει ότι επρόκειτο για εκτόξευση ρουκέτας.
 
Μ΄ αυτά και μ΄ όλους αυτούς, λοιπόν, η ...αθάνατη Ελλάς συνεχίζει την περήφανη πορεία της στο μέλλον, το οποίο, φυσικά, προδιαγράφεται λαμπρόν !...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: