Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !...


Ο Αντωνάκης στη χθεσινή συνέντευξή του, αφού έκανε γαργάρα τις ερωτήσεις τις σχετικές με την αισχρή πολιτεία του, τα δύο χρόνια που αντιπολιτεύτηκε τον Γ. Παπανδρέου, έφτασε στο αποκορύφωμα της σχιζοφρενικής του συμπεριφοράς, αποκαλύπτοντας το λόγο που «…τον ώθησε να παρέμβει στα κυβερνητικά πράγματα…».
 
«…Ο Παπανδρέου έθεσε σε αμφισβήτηση την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και το Ευρώ…», ισχυρίστηκε ο Αντωνάκης, για να δικαιολογήσει, όχι, μόνο, την ανάμειξή του στην κυβέρνηση, αλλά και την κωλοτούμπα του στο Μνημόνιο, που από επικριτής και πολέμιός του, εξελίχθηκε σε άτεγκτο εφαρμοστή του, σε πολύ σκληρότερες εκφράσεις του !
 
Είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν τραβηγμένη την άποψη, για την έμφυτη τάση, κάποιου, στην απατεωνιά και τη λωποδυσία, οι περιπτώσεις, όμως, σαν του Σαμαρά, είναι τρανταχτά παραδείγματα της βασιμότητάς της.
 
Αναλύοντας τον παραπάνω ισχυρισμό του, αδίστακτου, πρωθυπουργού – κωλοτούμπα, καταγράφουμε, πως αναφέρεται στην πρόταση του Γ. Παπανδρέου, για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος και για την απόπειρά του να επαναφέρει τον ελληνικό λαό στο προσκήνιο των αποφάσεων και των εξελίξεων, οι οποίες βρίσκονταν στα χέρια των δανειστών της χώρας, κατά τρόπο αδυσώπητα εκβιαστικό και λεηλατικό.
 
Ο γελοίος, λοιπόν, Σαμαράς, έρχεται, τώρα, να υπονοήσει, πως αν ο λαός αφήνονταν να εκφράσει τη θέλησή του, μέσα από μια διαδικασία, κατοχυρωμένη στο Σύνταγμα της Ελλάδας, αυτό θα έθετε σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και το Ευρώ, επειδή πιθανά θα ψήφιζε «όχι στα νέα μέτρα» !
 
Μόνο ένα φασισταριό από τα πολιτικά γεννοφάσκια του θα ομολογούσε, δημόσια, πως δεν αναγνωρίζει στο λαό το δικαίωμα να αποφασίζει ό,τι θέλει, όταν και όποτε θέλει και πως υιοθετεί, χειροκροτεί και προωθεί, τις αντιδημοκρατικές παρεμβάσεις, που συντελούν στη φίμωσή του ! Γιατί η επίθεση κατά του Γ. Παπανδρέου, στην οποία συμμετείχαν, συνομωτικά, και ο Αντωνάκης και ο Βαγγέλας, δεν ήταν κατά του τότε πρωθυπουργού, αλλά κατά του ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας !
 
Και μόνο ένας, από τα κομματικά γεννοφάσκια του δουλοπρεπής πολιτικός, θα αποκάλυπτε, για πιο λόγο δέχτηκε να παίξει το ρόλο της μαριονέτας στα χέρια της Μέρκελ, δεσμευόμενος, για την τυφλή υπακοή και την άτεγκτη εφαρμογή περιοριστικών μέτρων, πολύ πιο σκληρών και σφαγιαστικών, για τον ελληνικό λαό !...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καί όλα αυτά με βοηθό τον Βαγγέλη. Αλλά το χαλί φεύγει κατω από τα πόδια και των δύο.

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε πασει θυσια να παρει την εξουσια με οποιο κοστος για την χωρα ο δηθεν πατριωτης,που ομως τα ΜΜΕ τον στηριζουν με αναλογα ανταλαγματα,ειναι λυπηρο που μεγαλη μεριδα του λαου δεν αντιλαμβανεται ακομη τα παιχνιδια που παιζουν πισω απο την πλατη του και δεν θελουν να δουν τις αθλιες και δολιες μεθοδευσεις που εγιναν για να γινει πρωθυπουργος με την βοηθεια βεβαια και του Βενιζελου.Οι ιστορικοι του μελλοντος θα εχουν ναγραψουν αρκετες μαυρες σελιδες για εργα και τις ημερες τους .χ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω που ψηφισα Πσοκ δεν σχολιαζω το αρθρο στην ουσια του οσον αφορα το Σαμαρα. Ομως εχω το δικαιωμα να ρωτησω τον Βαγγελη γιατι μας το εκανε αυτο. Παντως οχι για το καλο μας και για το καλο της Ελλαδας αυτο εχει ξευτισει δεν παιζει με τιποτα και δεν το πιστευει πλεον κανεις. Τελος εαν ασκοπο ερωτημα στους Πασοκους που συνομωτισαν και σε αυτους που στηριζουν σημερα την Δεξια. σας εκφραζει κυριοι αυτος ο Προθυπουργος και σας ντροπιαζε ο Παπανδρεου?? Αισθανεστε καλα με αυτο που κανατε και αυτο που σημερα κανετε?? Τελος εχετε την ψεθδαισθηση οτι θα σας ξαναψηφισουμε???