Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΛΟΓΩ …ΚΑΜΜΕΝΟΥ !...


Ελάχιστες ώρες κράτησε τελικά η «εκεχειρία» στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος οι Π. Τατσόπουλος και Β. Μουλόπουλος συνέχισαν τη μεταξύ τους αντιπαράθεση, ενώ ο Δημ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για «αμετροέπεια και ναρκισσισμό» του βουλευτή και τον κάλεσε να... «φρενάρει».
 
Ο κ. Τατσόπουλος σε συνεντεύξεις του, τόσο την Τρίτη το βράδυ όσο και χθες, έβαλε και πάλι κατά του κ. Μουλόπουλου, λέγοντας ότι «δεν καταπίνεται με τίποτα ο χαρακτηρισμός φιλοχρυσαυγίτης», ενώ ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ «αν φτάσει σε επίπεδο κεντρικής συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ», αφού -όπως είπε- «τους θεωρώ αρχέτυπο του λαϊκισμού και δεν έχω καμία θέση σε ένα τέτοιο σχήμα».
 
Ο κ. Τατσόπουλος επανέλαβε πως η μόνη κυβερνητική διέξοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι συμμαχίες με την ευρύτερη Κεντροαριστερά, τη ΔΗΜΑΡ και πιθανόν και ένα τμήμα του ΠΑΣΟΚ, και σημείωσε πως «αν οι απόψεις του ενοχλούν την Κουμουνδούρου μπορούν να με διαγράψουν».
 
Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε, μέσω twitter, o Δημ. Παδημούλης, σημειώνοντας ότι «η αμετροέπεια και ο ναρκισσισμός του Τατσόπουλου αδικούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο. Μετά την χθεσινή Κ.Ο. οφείλει να «φρενάρει». Γίνεται «πόλεμος»».
 
Ειρωνικό ήταν και το σχόλιο της «Αυγής», η οποία σε θέμα με τίτλο «Συστάσεις του Αλ. Τσίπρα για συλλογικότητα», σημείωσε πως «ο κ. Τατσόπουλος παρότι προχθές είχε προϊδεάσει ότι η συνεδρίαση της Κ.Ο. θα ήταν πιθανώς και η τελευταία του παράσταση, χθες επιδόθηκε σε σειρά... παραστάσεων».
 
Οι νέες παρεμβάσεις του Π. Τατσόπουλου συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Ε.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και εξουσιοδοτήθηκε η γραμματεία της Κ.Ο. να πάρει μέτρα προκειμένου να σταματήσουν τα «φάλτσα» του βουλευτή, τα οποία προσδιορίζονται στην αντίθεσή του στη συνεργασία με τον Καμμένο !...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στον Συριζα δεν διαγραφουν ειναι ''Δημοκρατικο'' κομμα.
Αυτη η ρουφιανα η εξουσια οταν πλησιαζει σε καβαλαει στο καλαμι και οταν ελθει σε τρελλενει τελειως.