Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Η "ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !...


Ως στέλεχος και υπουργός των κυβερνήσεων της Ν.Δ. όχι, μόνο, δεν έβλεπε τον κατήφορο της Οικονομίας, αλλά σιγοντάριζε τις προπαγανδιστικές κορώνες, περί "ισχυρής Ελλάδας" και "οικονομικά θωρακισμένης" χώρας, μπροστά στη κρίση που έρχονταν !
 
Όταν ο Παπανδρέου κληρονόμησε το "Σταβλο του Αυγεία" (Καραμανλή) και χρειάστηκε, προκειμένου ν΄ αποτρέψει την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας, να διαπραγματευτεί με τις δεξιούρες της Ευρώπης τη λήψη βοήθειας, ο Αντωνάκης βρήκε την ευκαιρία να ..ζητήσει και τα ρέστα, για τις εγκληματικές πολιτικές συμπεριφορές, τόσο της παράταξής του, όσο και του εαυτού του.
 
Ξεπερνώντας, λοιπόν, κι αυτόν τον θλιβερό εαυτό του, των πριν του 2009 χρόνων, επιδόθηκε σε μια αισχρή πολεμική κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρέου, προσωπικά, υπονομεύοντας την όποια προσπάθεια καθαρισμού της "κόπρου", από τους "Στράβλους της Δεξιάς" !
 
Τώρα, πια, είναι ξεκάθαρο, πως ο "τρελλαντώνης", έκανε ό,τι έκανε, μόνο και μόνο για να κάτσει στη θέση του πρωθυπουργού. Κάποιοι τον βοήθησαν σ΄ αυτό, ονόματα δεν λέμε, (σιχαινόμαστε, ακόμα και την αναφορά τους...), ως σύγχρονους "Εφιάλτες" μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε, τους ξέραμε να λειτουργούν στο σκοτάδι και το βρώμικο παρασκήνιο, τους βλέπουμε, και σήμερα, να συγκυβερνούν μαζί του...

Αφού ως πρωθυπουργός ο Αντωνάκης έκανε γαργάρα τις αντιμνημονιακές του κορώνες και τις εναλλακτικές πολιτικές του, με τα "ισοδύναμα μέτρα", συνέχισε, αγόγγυστα και υποδουλωτικά, την πλήρη και σκληρότερη εφαρμογή των μνημονίων και πριν περάσει ένας χρόνος, νάτος να πανηγυρίζει, για τα "θετικά αποτελέσματα", για τη "μείωση των ελλειμμάτων" και για τα "πρωτογενή πλεονάσματα" !
 
Όλ΄ αυτά, στην χοντροκομμένη προπαγάνδα του εμφανίζονται, ως προϊόντα της δικής του πρωθυπουργίας, οφειλόμενα, μόνο και μόνο στη δική του εγκατάσταση στου Μαξίμου...
 
Από τη μια υπάρχει η, προκλητικά, ανέντιμη αποσιώπηση, των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου, (στα πλαίσια του σατανικού σχεδίου να παραμείνουν "υπεύθυνοι" και "κατηγορούμενοι", για το πυροσβεστικό τους έργο) και από την άλλη, η ηλίθια προσπάθεια φτιασιδώματος, και, ωραιοποίησης των εξελίξεων και για να βοηθηθεί η "μαμά Μέρκελ" στις εκλογές της, και, για να πλασαριστεί ο ίδιος ο Αντωνάκης ως ...αναμορφωτής !
 
"Γυρίζουμε σελίδα..." δήλωσε στη φετινή ΔΕΘ, θριαμβολογώντας και προσπαθώντας να κρύψει τις, νομοτελειακά, επερχόμενες εξελίξεις, μιας και οι βεβαιότητές του, (μη λήψη άλλων μέτρων, τέλος της ύφεσης κλπ), σύντομα θ΄ αποδειχθούν φούμαρα.
 
Προς τα που εξελίσσονται τα πράγματα ; Μα στη διενέργεια πρόωρων εκλογών και την "ενθρόνιση" κάποιων άλλων ανερμάτιστων, αχαλίνωτων λαϊκιστών και εξ ίσου, αν όχι περισσότερο, επικίνδυνων για την Ελλάδα, λιγούρηδων της κυβερνητικής εξουσίας !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: