Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

OI ΔΟΛοφονοι ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !...


Ο συρφετός που διαφεντεύει το ζήτημα της ενημέρωσης του ελληνικού λαού, εδώ και πολλές δεκαετίες, στην νέα του, εμπαθέστατη, πλην, όμως, απέλπιδα, προσπάθειά του να πλήξει το Γ. Παπανδρέου, ξεβρακώθηκε πλήρως !
 
Μέσα από μια, απόλυτα, σκηνοθετημένη επιχείρηση παραπληρο-φόρησης της κοινής γνώμης και σε αγαστή συνεργασία, το λεχριταριό των καταληψιών της Ιπποκράτους και οι αδίστακτοι κακοποιοί της αλήθειας, του ΔΟΛ, έδρασαν συνωμοτικά, ατιμωτικά και, εν πολλοίς, εγκληματικά.
 
Οι λεχρίτες έδωσαν το, τάχα, στοιχείο, για τα έξοδα των 200.000 € της Κόστα Ρίκα, ο αρχικομιστής του, το μπουμπούνιξε στα "Νέα", ενώ οι κουφάλες των 8, το έκαναν βούκινο στον αέρα. Φυσικά, η όλη υπόθεση τέθηκε, συζητήθηκε και εγκρίθηκε, σε σουϊτες, γραφεία, κονκλάβια... Παντού !
 
Οι Πεπόνηδες, άραγε, αντιλήφθηκαν κάτι, από την έκνομη (και ομολογημένη...), δράση τους ?...
 
Να τονιστεί, πως στον αναφερόμενο συρφετό, εντάσσονται όλοι "αφεντικά και δούλοι", Ψυχάρηδες και Πρετεντέρηδες, αλλά και Τρέμηδες και Παπαχρήστοι κι όλα τα ρεντίκολα της στημένης και εξωνημένης δημοσιογραφίας, των φιλτραρισμένων αλλά και των κατασκευασμένων ειδήσεων και πληροφοριών !
 
Είναι αδίστακτοι κι αισθάνονται, ακόμα, παντοδύναμοι και άθικτοι ! Ας είναι καλά, ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος !...
 
Φτάνουν στην έσχατη πρόκληση, να ομολογούν μια παράνομη πράξη, ένα έγκλημα και να ειρωνεύονται κιόλας και το θύμα και την κοινή γνώμη ! Η περίπτωση του σκατοκέφαλου και ελαττωματικής έκδοσης "παγουρά" είναι χαρακτηριστική : σαν να μην συνέβη τίποτα !...
 
Οι άλλες, οι κουφάλες του χρεοκοπημένου βρωμοκάναλου, αφού έδωσαν το ρεσιτάλ της παραπληροφόρησης, η μία, αναμεταδίδοντας τη "στημένη διαρροή" των βενιζέλων, στον "παγουρά" κι ο άλλος, παίρνοντας τη σκυτάλη, κατακεραυνώνοντας τα "υπέρογκα έξοδα του Γιώργου στην Κόστα Ρίκα", τώρα, μετά τα αποκαλυπτήρια, μετά την ομολογημένη, πια, "πουστιά", τίποτα, τσιμουδιά !
 
Μ΄ αυτά κι μ΄ αυτά, όμως, αποδεικνύονται δύο πράγματα : πρώτον, πως οι "σκατάδες", όσο κι αν πολλαπλασιάζουν τη δράση και την παραγωγή τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να επισπεύδουν το πνίξιμό τους, μέσα στον ίδιο το "βόθρο" τους και δεύτερον, πως ο Γ. Παπανδρέου, κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύεται όλο και πιο καθαρός, όλο και πιο αληθινός, όλο και πιο δικαιωμένος !...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η γνωμη ενος απλου πολιτη.
Ητανε να μην γινει η λαθος κινηση λεβεντες τωρα τα 200 χιλιαρικα θα γινουν ποταμος οργης που θα σας πνιξει πολιτικα. Θεια δικη?? δεν ξερω παντως πεσατε στην παγιδα που στησατε και ο χρονος μετρα αναποδα για σας τωρα. Εχω την εντυπωση οτι ο Τερμινεϊτορ της διαπλοκης επιστρεφει και αυτο φαινεται απο τα δημοσιευματα στον εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο και περισσοτερο στα μπλογκς. Παντως κατι κινειται και πολυ γρηγορα μαλιστα. Εκτιμηση εκανα αδελφια μην βαρατε.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ενα μεγαλο μπραβο !ειμαστε παρα πολλοι εμεις πουστηριζουμε και πιστευουμε στον Γιωργο.Δεν μπορεσαν να τονπροσεγγισουν τους στριμωξε γιαυτο τον εφαγαν.Θελουν να τον εξοντωσουν τελειως γιατι τον φοβουνται.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Σε ολα εχετε δικιο.Εχω μια απορια λογοπλοκιε.Γιατι δεν ακουγεται πλεον η φραση " Πρασινη ενεργια ". Ο Γιωργος παντα υποστηριζ
ε οτι η χωρα θα βγει απο το τελμα με την αξιοποιηση της πρασινης ενεργιας.Τωρα δεν ακουγιεται τιποτα.Μηπως αυτη η Πρασινη ενεργια φοβισαι τα συμφεροντα και εφαγοθει ο Γιωργος;

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα σε ενα Μπλονγ το αρθρο του Μητροπουλου στα ΝΕΑ και μπηκανε παρα πολλοι ψυλλοι στ'αυτια μου φερνοντας στην μνημη μου αρκετα σχολια εδω και αρκετο καιρο που μιλουσαν για διαλυση του Πασοκ και ενοποιηση ''Πασοκων'' (ΒΒ Χρυσοχοϊδη Λοβερδου κλπ) με την ΝΔ σε ενα σχημα λεει Ευρωπαϊκου μετωπου και κατι τετοια. Βρε μπας και ειχαν δικιο ολοι οσοι τα εγραφαν???