Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ...ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ !...


ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ - ΤΟΜΣΕΝ !


Σε θρίλερ εξελίχθηκε σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η συνάντηση το βράδυ της Τετάρτης του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας κ.κ. Πολ Τομσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μόρς (Ε,Ε,) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ). Σύμφωνα με ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών που συμμετείχε στη συνάντηση ενώ η τρόικα είχε δεχθεί μέτρα ύψους 9,5 δισ. ευρώ στα οποία συμπεριλαμβανόταν και 1 δισ. ευρώ διαρθρωτικών περικοπών στους τομείς της υγείας και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ κ. Τόμσεν έκανε στροφή 180 μοιρών και απέριψε το 1 δισ. ευρώ. 

 Το ίδιο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών αναφέρει ότι αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Στουρνάρα ο οποίος ανέφερε προς τον κ. Τόμσεν ότι δεν υπάρχει περιθώριο να περικοπούν άλλο μισθοί και συντάξεις όπως ζητάει. Ακολούθησε έντονη φραστική αντιπαράθεση. Παρενέβη πυροσβεστικά ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο οποίος ζήτησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, και να συνεχιστούν οι συνομιλίες σήμερα Πέμπτη μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ντε και καλα τσακωθηκανε και παρα λιγο να εχουμε αιματα. Τριχες κατσαρες, ειναι ολα επικοινωνιακα κακογουστα παιχνιδια για να στηριξουν τοσα χρονια τις αερολογιες που ελεγαν για τον ΓΑΠ τον προδοτη και τωρα που τα βρηκαν μπαστουνια πλαθουν ενα σωρο παραμυθια της χαλημας.