Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ !...


Χθες Παρασκευή στη Βουλή, υπήρξε η κορύφωση των πολιτικών κινήσεων και πρωτοβουλιών, για την αντιμετώπιση της σκανδαλώδους απόφασης, κυβέρνησης και Τράπεζας Ελλάδος, για την χαριστική εκποίηση της Αγροτικής Τράπεζας.

Μετά από πολλές άλλες ενέργειες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, οδηγήθηκαν στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, ο υπουργός οικονομικών και ο διοικητής της Τ.Ε. για ν΄ απολογηθούν για το τερατούργημά τους.

Και οι δυο ξεσκεπάστηκαν και οι δυο κατακεραυνώθηκαν, με στοιχεία και απόψεις καταπελτικές. Αποκαλύφτηκαν τα άνομα σχέδιά τους και ξετυλίχτηκε το κουβάρι των μεθοδεύσεων και των συνωμοτικών ενεργειών τους.

Κι όμως τίποτα δεν πέρασε στην κοινή γνώμη ! Τα βρωμοκάναλα, το βράδυ, δεν έδειξαν τίποτα από την πραγματικότητα ! Δεν είπαν κουβέντα για το σκάνδαλο, για το μαστίγωμα του Προβόπουλου, για το ρεζίλεμα του Στουρνάρα, για το ξεγύμνωμά τους, για τα αλληλοκαρφώματα, που αποκάλυψαν την ψευτιά και την ξεφτίλα τους.

Από τις αρχές Μαϊου 2012, είπε ο Προβόπουλος, πως έστειλε στις 4, τάχα, συστημικές, τράπεζες, επιστολές για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, για την «καλή» ΑΤΕ. ΄Αρα ήταν, τουλάχιστον από τότε, αποφασισμένο. Κι όμως, οι πολιτικοί αγύρτες της συγκυβέρνησης, υπόσχονταν μέχρι τις παραμονές των εκλογών, τη διάσωση της ΑΤΕ, την ανακεφαλαιοποίσή της και την εξυγίανσή της, προκειμένου να παραμείνει το στήριγμα του αγρότη !

Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης και πριν, αλλά και μετά τις εκλογές, με την κοινή προγραμματική διακήρυξη, έλεγαν άλλα. Έλεγαν καραμπινάτα ψέματα !!!


Την Παρασκευή, την ίδια ώρα με τη συνεδρίαση της Επιτροπής στη Βουλή, οι απεργοί της ΑΤΕ, έκαναν, για δεύτερη φορά, μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και ενωμένοι με τους απεργούς του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, πορεύτηκαν στη Βουλή κατακλύζοντας τη Β. Σοφίας. Τα βρωμοκάναλα της διαπλοκής, ούτε καν τους έδειξαν, ούτε καν τους ανέφεραν. Οι λωποδύτες της δημοσιογραφίας, τα πήραν, για να τους εξαφανίσουν !

Οι αλήτες της πολιτικής και της τεχνοκρατίας, εκτελώντας συγκεκριμένο συμβόλαιο, την έφαγαν την ΑΤΕ ! Πήγε ως αντάλλαγμα στους πάτρωνές τους, για τη βοήθεια που τους πρόσφεραν και τους προσφέρουν προκειμένου να παραπλανούν τον έλληνα ψηφοφόρο και να καταλαμβάνουν τις καρέκλες της εξουσίας.

Το μεγαλύτερο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αφού εκτελέστηκε, τώρα πλασάρεται, από τα στημένα και αργυρώνητα ΜΜΕ, ως μεγάλο Deal και απαρχή θετικών εξελίξεων στο τραπεζικό σύστημα. Πρόκειται για το ακριβώς αντίθετο : την απαρχή της επέλασης της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας και των ταγών της, στον κλάδο, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ολιγαρχών και των τραπεζιτών και να ρημάξουν τα δεδομένα των εργαζομένων !



Από ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΑΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: